neodtéka odpad

MP Miroslav Pliska @miroslav.pliska před 15 roky25.09.2009 13:32:00
neodtéka odpad

Ve vaně je zcela ucpaný odpad.Do odpadní trubky od vany jde odpad z kuchyně-dva dřezy.Na odpadní trubku od vany jistě navazuje umyvadlo.Odpad jde pravděpodobně do WC.Voda předtím než jsem to začal dělat zvonem odtákala aspoň částečně ale nic moc.Z vany dost špatně.Pokud se v kuchyni jeden dřez vypustil,do druhého odpadní voda natekla.Dělal jsem to snad 500x.Zvonem jsem "vytáhl" z odpadu kvantum zaschlého jídla apod.Ale je to horší jak předtím.Teď voda vůbec neodtéká !Stalo se mi to už jednou v jiném bytě.Netekl dřez z kuchyně.Pokud jsem ho napustl plný,za 24 hod.byl pořád plný-odpad absolutně ucpaný.Při práci se zvonem ale nemohl vzduch nikde unikat protože odpadní trubka šla přímo do WC a dřez neměl přepad.Já to tenkrát dělal snad týden,každý den něco až to "povolilo".Podotýkám že jsem tohle téma tady už konzultoval.Dostal jsem hodně rad udělat to perem ale to mi vůbec nepomohlo.Zkoušel jsem i různé Krtky a pod.Až mi tenkrát pomohl obyčejný zvon.Neměl bych vše kde může unikat vzduch ucpat?U vany přepad,odtok a přepad z umyvadla a oba dva dřezy ?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.