Revize a oprava připojeníJak to je? Každý rok k nám do bytu chodí revizní technik na kontrolu plynu.Letos přišel – opět ten samí co vloni a , že ta hadice na připojení k sporáku už nevyhovuje podle dnešních předpisů a musí být nová.Jinač bylo vše v pořádku, a že jejich pracovníci přijedou provést výměnu . (To jsem se načekala , ale přišli až když jsem je uhnala). Mají hodně práce a tak. Než jsem se rozkoukala, cca za 15 minut bylo vše provedeno, a se slovy paninko bude to 1000 Kč jsem vyvalila oči. Ne že bych nechtěla platit , ale ptám se za co? Tak mi dal papírek s razítkem že byla provedena oprava.Ale co opravili, jak, materiál nic nebylo uvedeno. Chtěla jsem vědět za co to vlastně je, že prý netěsnil uzavírací kohout a tak ho taky museli vyměnit,Já na to že jejich revizní technik říkal, že mimo hadice je vše v pořádku. Oni že to jsou technické věci a , že se semnou o tom nebudou bavit ať si to vyřeším s majitelem firmy. Říkám jim faktura žádná, předběžné info co vlastně budou dělat a asi kolik to bude stát taky ne tak jsem se vykázala z bytu. No nakonec jsem platila polovic. Tak by mě zajímalo jestli by revizní technik neměl dát nějaké to potvrzení jak revize dopadla a co se má odstranit. A pokud je stávající připojení v pořádku tak se doopravdy musí vyměnit, protože hadička nevyhovuje dnešní normě a ještě vloni byla ok? Tak to by mi tedy mohli říct ať si vyměním sporák že je už starý a odpojit mě? Jé to jsem se rozepsala , ale snad to neva. Děkuji za odpověď