samouzavíratelná krbová kamna

Rubriky:

Reklama
samouzavíratelná krbová kamna

Dobrý den. Prosím o radu - máme navržený dvojkomín Schiedel 12/18 pro spotřebiče plyn/pevná . Nyní se nám nabídla možnost úpravy projektu a to připojení samouzavíratelných krbových kamen, viz např. http://www.profikrby.cz/48-Krbova-kamna-… které lze prý napojit na stejný kouřovod (18, výška 10m, Schiedel Absolut, kotel ve sklepě, případná kamna 1NP). Co jsem si prošel starší diskuze, tak prý to nejde (i podle p. Jiříka, což jak jsem pochopil by měl být člověk z povolaných, ale je to někdy z roku 2006). Jenže jak Schiedel, tak místní kominík (a jak vidno, i prodejci kamen) mi tvrdí, že to možné je (spotřebiče do 10kW, apod.), tak jak je to tedy? Přiznávám že možnost mít "v záloze" kamna by nebyla k zahození. Díky za odpověď. R. Kufa

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.