Vložkování komínu

Rubriky:

Reklama
Vložkování komínu

Dobrý den.
Mám následující problém:
V roce 2001 jsem topil kotlem Varimatik a z důvodů problému s komínem a předpokládaném přejití na kondenzační plynový kotel jsem ho nechal vyvložkovat nerezí. Již v prvním roce topení plynem jsem zjistil, že komín vlhne, firma mi objevila na komínu na střeše vloženého kus hliníkové trubky místo nerezi. Po opravě původní firmou (na fotce odklopený kus) letos opět vlhký komín a po vytažení 3m kusu jsem zjistil, že je to vlastně síto (viz foto s baterkou)z hliníku. Fima Stavby komlet Ostrava tvrdí že je po záruce (na internetu mají záruku 10 let - tím se chlubí), nevím, zda by byla možnost žalovat firmu pro podvod? Hliník je zapuštěn z venkovní časti, kde nebyla možnost kontroly. Dále předpokládám nerez, ale už si nejsem jist.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.