Izolácia prízemnej terasy

Reklama
MM Michal Marcinčin @michal.marcincin před 15 roky04.10.2009 19:17:00
Izolácia prízemnej terasy

Dobrý deň, mám otázočku ohľadom hydroizolácie terasy. Terasa je na prízemí v rovine s podlahou interiéru a bude zarovno s terénom.Jedná sa o betónovú platňu na základoch so štrkovým podsypom.Pozemok máme pomerne suchý, pozostáva zo štrku a skál.Na terasu ideme dávať gresovú dlažbu a epoxidové fugy,čiže z vrchu pochybujem, že sa dáka voda dostane k lepidlu(mapei keraflex).Radia mi však zaizolovať platňu voči spodnej vlhkosti, ktorá by mohla robiť zlosť.Teraz sa neviem rozhodnúť, či to izolovať, alebo nie. Keďže sa jedná o 100 m2, viete mi poradiť dáku cenovo priateľnú formu izolácie, na ktorú može ísť priamo dlažba?Môže sa tam nataviť aj bitagit, alebo niečo podobné a na to lepiť dlažbu?(I keď táto forma izolácie sa mi moc nevidí, lebo povrch týchto bitumenov sa mrví.Vďaka za každú radu

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.