Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, jsem uprostřed rekonstrukce podkroví. Mám už dokončeny podlahy s betonu 5,5cm a anhydritu 4,5cm. Anhydrit jsem použil v místech kde je podlahové topení (koupelna obývák a dětský pokoj) v ostatních prostorách je obyč. beton. mezi podlahami s betonu a anhydritu je položeno prkno 5x5cm na které má v pondělí přijít příčka se sádrokartónu. Bohužel jsme dnes zjistili, že na té příčce musí být zavěšen Bojler 160l.
Je možné ho tam přidělat? Příčka by měla být široká 75mm. Ale když vidím ty profily z kterých je to postaveno tak se obávám zda příčka vydrží takovou váhu (235Kg). Nedá se příčka osadit nějakými pevnějšími profily o stejné šířce(50mm)? Příčka je uchycena pouze k prknu v podlaze ležící na izolaci z EPS a ve strope k masivnímu trámu. Do boků bohužel přichytit nejde.
Pokud nenajdu jiné řešení tak ano, ale počítám že místo SDK na straně příčky co je bojler dám OSB stejné šířky a…
před 15 roky
Děkuji moc, ano inspiroval jsem se vaším řešením, protože nemůžu zatěžovat na přímo podlahu /strop s perlitbetonu. Jen…
před 15 roky
zajdete treba do KONDORU.CZ a kupte si odpovidajici ocelove U profily,misto 3mm bych dal radeji 4mm at je rezerva a…
před 15 roky
12 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení