Bublání,vaření v kotliDobrý den.Prosil bych o radu ohledně bublajícího kotle.Začalo to dělat minulou topnou sezonu.Když začnu roztápět, voda vystoupá tak na 30 až 40 stupňů a z kotle se začnou ozývat zvuky jako když se v něm voda začíná vařit a ručička na tlakoměru začne poskakovat.Prošel jsem snad všechno,zavzdušněné to není,expanzní nádoba natlakovaná tak jak má být,na kotli žádné viditelné změny,rošty jsem koupil nové.Bydlím v bytovce,každý má svůj kotel,bydlím v 1.patře.Před tím jsem s tím žádný problem neměl.To jsem mohl roztopit na 80 stupňů zavřel kotel a šel domů.Teď musím roztápět jen tak zlehka a mít hodně přivřenou dole klapku.Roztápím dřevem a pak nasypu uhlí.Už si s tím nevím rady.Radiátory jsou také dobře vyspádované.Kotel je H 418 asi 12 let starý.Čerpadlo je nastavené že spíná při 50 stupních.Dříve jsem ho nemusel ani používat.Byt mám přímo nad kotlem tak že žádné trubky po chodbách jako sousedi.Ti problémy ale nemají.V čem by mohl být problém?Budu vděčný za každou radu.Děkuji předem.