pro odborníkydobrý den,potřeboval bych poradit od odborníků. Mám plyn.kotel průtokový kombinovaný vailant atmoTECPRO 20kw.Mám byt 3+1 120m strašně často spínal,tak revizní technik na kotle snížil víkon kotle na 12kw a nastalo zlepšení.začala nová top.sezona a kotel mi vypíná po 10 min.a po 10 min.zas najede.mám prostorový termostat calormatic360f.radiátory mi kotel ohřeje,ale jenom horní polovinu,což minulej rok nneďálo.prost.termostat mám v předsíni a na radiatoru mám sundanou term.hlsvici. radiator nemám puštěn na plno,ventil mám trošku pootočen.zdá se mi,že se strašně rychle ohřeje spátečka,protože kotel je také na chodbě a rozvod s kotle jde k podlaze a tam je natéčkován k radiatoru na chodbě cca 2m a pokračuje do koupelny k žebříku.druhá strana jde přes kuchyn a postupně do všech pokojů rovnou trasou.mám radiatory v kuchyni a pokojích 33 1200x500. stává se, žeradiator v kuchini se nestačí ohřát,ale radiator ve druhám pokoji jedost teplý aradiato v posledním pokoji je teplý jenom nahoře a spodek je studený.prosím poraďte co mám dělat.servisák už dvakrát měnil el.desku v kotli,protože to hlásilo pořád chybu zapalování.