Čím vytápět bungalov?

Reklama
Čím vytápět bungalov?

Plánuji stavbu rodinného domu (bungalovu) a přemýšlím nad volbou vytápění... Byla jsem rozhodnutá dlouho pro podlahovku, ale teď začínám váhat. Máte někdo zkušenost? Je třeba možné s podlah. vytápět každou místnost jinak? Jak to vlastně funguje? Dá se k tomu dát termostat, kde si navolím do každé místnosti určitou teplotu?

Jinak mě nyní upoutalo i infra vytápění, možná by bylo levnější?

Jako nejlevnější variantu většinou čtu krbová kamna... Není s tím ale moc práce a bordelu? Prach, popel,... Skladovat a shánět dříví :-/ Momentálně žiju v bytě s krbem, spíš nám je na obtíž, jelikož dost tepla jím odchází. Ucpali jsme ho a vůbec ho nepoužíváme, protože ta chvilka tepla a možná i romantiky nám za ten bordel nestojí... Ale krbová kamna můžou být o něčem jiném že? Navíc já žiju v Irsku a tady je každá druhá práce pěkná fušeřina...

Omlouvám se za dlouhý dotaz a moc děkuji za odpo.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

52 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.