Napojení svodu pojistného ventilu

Reklama
Napojení svodu pojistného ventilu

Nevíte někdo číslo normy nebo nějaké obecné vyhlášky o připojování pojistného ventilu ze zásobníku TUV na odpaní potrubí? Jde mi o příklad: mám plyn.kotel s vestavěným zásobníkem. Ten má instalovaný pojistný ventil na 8 bar a expanzní nádobu TUV. Instalační firma mi pojistný ventil napojila na hadici a pak svedla do kanalizačního potrubí. Samozřejmě není kontrola pojistného ventilu v případě zaseknutí. Nechal jsem si tedy namontovat na pojistný odkapávací trychtýř.Jen by mne zajímalo zda toto řeší nějaká norma? Instalatér mi tvrdil že ne. Jak jinak mám tedy zjisti např. zaseklí pojistný ventil? Při dnešní ceně vody pokud bude protýkat to pak může končit nebezpečně velkou faktůrou za vodu. Díky moc za jaké koliv info. J.S.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.