Nefunkční topení

Reklama
Nefunkční topení

Firma mi dělala v novostavbě RD topení. Skládá se z 4panely sol. systému(i pro přitápění)-s regulací DC12(ES 5910 S mini), akumulační zásobník 300l. a kotel na dřevo Dakon FB20, podlahové topení s rozdělovači REGULUS.
PROBLÉMY!
Firma systém zapojila a hle: při 8O st.C na kotli ani po 12 hod nešla do podladového topení teplá voda, i když rozdelovače měly mezi 40 a50st.C(nastaveno firmou). Navíc není schopna nastavit na FB20 thermoregulátor a sdělili mi, že si musím zavolat servisní fa od Dakonu, která kotel zprovozní a vystaví rev. zprávu(samozřejmě tuto službu si fa zaučtovala i když ji neprovedla). Solar: přinesli regulaciDC12(ES 5910 S mini), že ji musí napojit můj elektrikář a ž to bude zapojeno, tak už se nastaví automaticky. Samozřejmě i přes krásné počasí nešlo do systému nic, žádná automatika.... Poradíte mi jak na to?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.