Help ! ADEX Comfort 06 + LICOTHERMZačátek letošní topné sezóny se u mne nese ve znamení záhad a poruch. Mám jednu sezónu bez větších problémů používanou novou kotelnu s kotlem Licotherm AM24, čtyřcestným ventilem a servopohonem ESBE a ekvitermní regulaci ADEX Comfort 06. Po prvním zatopení, které proběhlo tuto neděli jsem jen lítal kolem topení a bádal kde a v čem je problém. Systém se po natopení kotle na 85C ne a ne nastavit aby zpátečka do kotle byla na 60ti stupních a do radiátorového okruhu mi to nechce pouštět vůbec teplou vodu. Zjistil jsem že po sotva půl roce používání mi odešlo čerpadlo na malém okruhu, tak jsem ho vyměnil a čekal, že už bude vše v pohodě, ale ouva. Zpátečka se i přesto nenatopí víc jak na 50-55C a do radiátorů stále nejde teplá voda. Po manuálním otevření čtyřcest.ventilu se okamžitě začali ohřívat trubky a chvilku na to radiátory, samo s sebou kotlová teplota spadla skoro na 60C a kotel okamžitě začal dotápět. Nahřál jsem vodu v radiátorech takto na 60C a přepnul zpět do automatického režimu a trochu zvedl kotlovou teplotu asi na 88C. Vše se bohužel vrátilo do púvodního nefunkčního stavu. Už si s tím fakt nevím rady. Kotel je stále natopenej na 85 až 92C zpátečka je na budíku na sotva 50C, ADEX signalizuje červenou diodou podchlazenou zpátečku a do radiátorů vůbec nejde teplá voda ?! Uvítám jakékoliv rady a nápady ...