DAKON KZ24B s Qaa73 a TA- DK nefunkčí topná křivka

Reklama
DAKON KZ24B s Qaa73 a TA- DK nefunkčí topná křivka

Zdravím.Potřeboval bych poradit. Mám nový kotel Dakon KZ24B s QAA73 BAXI k tomu čidlo KOMEXTHERM TA-DK. Vše se zdá být funkční,jen termostat neposílá do kotle teplotu podle křivky.Kotel si stále topí na teplotu,kterou jsem nastavil na (kotli) na začátku 40°C.Termostat sice generuje křivku od 15 kde začínal,ale po týdnu je už na 20,což je nesmysl, protože voda by už měla mít teplotu při 0°C venku 60°,ale pro vytopení místností stačí 50°. Další parametry ,které jsou na QAA73: 73=0;75=T01;77=učinná;102=4;104=2;105=5. Ještě jsem si říkal,že to servisák špatně zapojil,ale to by snad nejelo vůbec.Nevím kde je chyba.Kotel jsem i restartoval. Jen baterku jsem nevytahoval, na to jsem neměl odvahu. Poradí někdo? Předem děkuji všem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.