Mokra zedDobry den vsem.Muze nekdo poradit?Mam problem zrekonstruoval jsem domek.Odizoloval podrezem ale udelali mi ho vyse ve sparach tak jak to slo.Musel jsem tedy stahnout lepenku asi 20-30cm po zdi na podkladak.Ted se mi zacina ta cast ktera je nad cistou podlahou zaomitana lepenka orosovat.Pod vanou ktera sedi na podkladaku lepence se take nekdy objevi oroseni.No a ted na podzim je zdivo studene a to mokre pod lepenkou se orosuje.Zvenku mam zatepleno polisem ale protoze mam domek ve svahu tak tepelna izolace neni v nekterych mistnostech az uplne k podlaze.Ted to zvenku okopavam abych polis protahl az pod podlahu ale je tam betonovy zaklad a mokry.Jak odstranit to mokrani zdi zevnitr v pokoji pod lepenkou?Kdyz zevnitr nalepim na zed v mistnosti polys rekneme 2cm a udelam takovy sokl prelepim perlinkou stukem bude to jeste mokrat plesnivet nebo co to udela pod polisem?Kdyz bude polis at zvenku ci zevnitr na mokre zdi co to udela?Nebo mam tu cast omitky osekat zevnitr co je na lepence a jak udelat aby mi to nemokrelo?A jeste ktomu mi to leze ze zdi do podlahy.Myslite urezat 2cm podlahy u steny dokola bruskou a dat tam polis aby se to nedotykalo zdi?Pod podlahou mam 6cm polistiren.Jsem z toho nestastny podrez stal plno penez a ted tohle.Poradte nekdo prosim
Dekuji