Kombinovaný litinový kotel Lng Combi

Reklama
Kombinovaný litinový kotel Lng Combi

Dobrý den
vlastním rodinný dům o 2 bytových jednotkách, který vytápím starým kotlem na pevná paliva a duplicitně plynovým kotlem, který v současné době vzhledem k cenám plynu nepoužívám.
Starý kotel na pevná paliva hodlám v blízké budoucnosti vyměnit.
vzhledem k nevyjasněné energetické politice se nechci orientovat na jeden druh paliva, proto inklinuji ke kotli kombinovanému. dále vzhledem k životnosti kotle je mi bližší kotel litinový. Zajímal jsem se o Viadrus Duo, ale reference dosavadních uživatelů jsou veskrze negatívní. Bydlím blízko polských hranic a zde maji širší výběr těchto kotlů než u nás. Zaujal mě kotel Ling Combi, především tím, že základ tvoří litinový kotel Viadrus a také cena je oproti obdobným výrobkům na našem trhu přijatelná.
Máte prosím někdo nějaké zkušenosti stímto kotlem? Zajímají mě zkušenosti jak pozitívní tak negatívní.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.