bojler s tepelným čerpadlem ACOND TUV 250 jako primární zdroj vytápění?Dobrý den,bydlíme v novostavbě ve které je instalováno v obou patrech podlahové vytápění ca 160m2.Od loňského roku vytápíme dům jen přes 200l kombinovaný bojler Dražice způsobem,že přes výměník bojleru,který je výrobcem koncipován na dotápění vody z jiného zdroje(dřevo,uhlí) je oběhovým čerpadlem hnán primární okruh pro podlahovku což se ukázalo jako plně dostačující.Používám jakýsi reverzní systém kdy přes výměník teplo nedodávám,ale odebírám.Bojler je natápěn na standartních 60 stůpňů,které jsou schopny vytvořit odpovídající teplotu pro podlahovku,která potřebuje něco kolem 30stupňů.Můj dotaz je jestli někdo z vás nemá zkušenost s bojlerem,který má v sobě již zabudované tepelné čerpadlo konkrétně se jedná o typ ACOND TUV 250,který by mi bohatě stačil a chtěl bych ho zapojit přímo do primárního okruhu vytápění.Jeví se mi to jako nejlevnější investice ca 4000Kč kterou bych byl schopen snížit spotřebu na 0,8KW oproti stávajícímu bojleru 2,2KW potažmo úspoře oproti standartnímu tepelnému čerpadlu + akumulační nádrž,což je rozdíl v pořizovací ceně několika řádů.Děkuji za názory