nízká teplota vracečky POMOC !!Dobrý den , potřebuji pomoc. Mám zapojený kotel Atmos C20S klasickým způsobem a to, kotlový okruh CU28mm + kotlové čerpadlo + TSV1 /65C/ .Mezi Ventilem TSV1 a vývodem z Kotle je CU 15mm s kulovým ventilem 1/2" . Pod čerpadlem a TSV1 je propojení se zpětnou klapkou pro samotíž. Při zátopu kotle mám spuštěné kotlové čerpadlo a voda jde přes TSV ventil vstup B postupně do kotle spodem vývodem AB. Do té doby je klid. Postupně když dosahuje teplota hodnoty cca 65 C , tak za začne rychle ochlazovat zpátečka , kdy klesne teplota na cca 35-40 C. Samozřejmě, že pořád běží jak oběhové čerpadlo, tak i je sepnutý kotlový ventilátor, protože mu začne klesat teplota vody. Nakonec to vyvrcholím tím, že teplota vody z výstupu vyleze na 80 - 95C, tím mi vypne kotlové čerpadlo /i když mám dole u vstupu do kotle pouze 40-50c !!??/ a systém spustí oběhové čerpadlo pro radiátory a tím se ještě voda na zpátečce víc ochladí..??!! Co s tím ? Do vstupu ze zhora "B" do TSV jde voda 80-90C , takže normálně otevře termostat a pustí vodu ze systému a tím způsobí ještě víc ochlazení zpětné vody do kotle..Kotlové čerpadlo je z důvodu vysoké teploty už vypnuté, tak se nestačí tolik přimíchávat ke spodku....Kde je problém?, že by zpětnou klapkou proudila pod kotlovým čerpadlem a TSV studená vody ze systému a tím to podchlazovalo?? Už si nevím rady. Zkoušel jsem regulovat i množství studené vody od radiátorů přiškrcením kul.ventlilu .ale myslím, že to není správné..Systém je jednoduchý mám pouze radiátory a regulace s třícestným ventilem Duomix 3/4" . Duomix je cca 1.5m od kotlového okruhu. Kotlový okruh je CU28mm od něj CU22mm k Dumixu , pak už postupně 18mm a 15mm u radiátorů..Jinak radiátory šlapou bez problému....děkuji moc za všechny rady.. Honza