ALUPLAST - MAGNUM

Reklama
ALUPLAST - MAGNUM

Prosim o radu, vybiram okna- mam tu nabidku od firmy A-OKNA Brno a nabizeji mi profil ALUPLAST. Podle jejich vyjadreni se nejedna o polskou vyrobu coz dokazuji i moznosti podivat se na vyrobu "mych oken" v jejich tovarne v Kurimi u Brna.

Zde jsem cetl jen vsechno spatne na radu ALUPLAST a profil IDEAL od poslke Rabien.

A-Okna mi v kalkulaci pise:"A-OKNA (jako jedna z výjimek mezi mnoha dodavateli,nabízejícími okna a dveře z profilového systému ALUPLAST)garantuje, že veškeré své výrobky zhotovuje výhradně ve vlastním výrobním závodě v české republice. Naše okna standardně vyrábíme ze špičkového 5 nebo 6-komorového BEZOLOVNATÉHO systému profilů ALUPLAST německé (nikoliv polské) výroby. Jsou vyztužena pozinkovanou ocelovou výztuhou, odolnou proti korozi a zajišťující tuhost výrobku. Výrobky A-OKNA jsou zhotoveny a na trh dodávány zejména pod obchodní značkou TITAN PREMIUM, která je u naší firmy symbolem vysoce kvalitních výrobků z 5-komorového profilového systému,jehož rámový profil má zástavbovou hloubku 70 mm. "
--------
Nemate s nim nekdo zkusenosti, nebo nevite jestli je se nejedna o stejny smejd jako ALUPLAST od polskeho Rabien?

Firma A-Okna dava 20letou zaruku, to by mi take u polskych oken nesedelo.

PROSIM O RADU.....
Dekuji!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.