No suma sumárum

Reklama
JU Jiří Uher @jiri.uher453 před 14 roky07.12.2009 19:59:00
No suma sumárum

Dobrý den všem,
po pročtení několika dotazů a odpovědí jsem poměrně rychle pochopil, že jako naprosto neznalý této problematiky a zejména legislativy, si asi neudělám jasno v tom, co je potřebné a nutné v oblasti istalace TRV, vůbec ne už v problematice energetického zákona. Proto apeluji na odborníky přispívající do této diskuze s prosbou o sumarizaci problematiky TRV a nutných opatřeny vyplívajících ze zákona 406/2006 Sb. na bytový fond (obytné budovy). Jako modelový případ může třeba sloužit bytový dům (1970) s vlastní kotelnou bez jakýchkoli dodatečných opatření a zásahů do stavebních konstrukcí a rozvodů TZB. Sumarizace toho, co je dle platné legislativy s takovýmto objektem nutno provést, jak, do kdy, a jaké jsou postihy pro případné SSV, by přinesla ucelenou představu v mnohém konkrétnější, než spousta odborných diskuzí nad konkrétními detaily....

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.