tepelné čerpadlo-klesající tlak

Reklama
tepelné čerpadlo-klesající tlak

Dobrý den,po dlouhé době jsem tady opět s problémem a doufám,že se mi něj."dobrá duše"opět ozve.Naši nemovitost vytápíme tepel.čerpadlem systémem 2.vrtů v zemi,myslím že se používá název země-voda.Po výměně média (lih) z důvodu velké koncentrace vody při postupném dopouštění(původní majitel nemovitosti,tím řešil klesající tlak), nám po natlakování do 1,8 bar - tlak stále klesá.Po konzultaci a spolupráci s instal.firmou, jsme: 1.pokus) dopustili vodou, - tlak stále klesá. 2.pokus) opětovně dotlakovali na 1,8 bar. Tlak stále klesá, ikdyž již ne tak rychle. Podotýkám, že čerpadlo topí. Dle informací instalat.firmy při poklesu na 0,6 bar přestává topit. Nyní nás cca po 1,5 měsíci čeká opět dotlakování lihem. Je to jediné řešení? Kde může být chyba? To že je únik ve vrtech bylo vyloučeno. Snad jsem to tu jako "žena"-laik popsala dobře, manžel bohužel na služební cestě...Děkuji za info.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.