Problém zavzdušnění topného okruhuDobrý den.Prosím o radu.Bydlím v bytě 4+1v prvním patře a nechal jsem si letos udělat nové topení.Mám asi 8 radiátorů o velikosti 100x50x6 cm + radiátor 70x50x6 v přízemí.Kotel jsem zvolil Junkers Ceraclass zs 12-2 DH AE 23.Ze začátku se vyskytl problém,že malý radiátor v přízemí netopil.Když přijel topenář,ukázal mi jak na radiátorech seřídit regulační šroubení a tím radiátory defakto přiškrtit.K tomu ještě na kotlovém čerpadle nastavil 3 stupeň rychlosti čerpadla.Radiátor začal topit,ale zároveň začli mé problémy.První z nich je,že pokaždé co kotel sepne,je slyšet jak čerpadlo musí překonat hromadu bublin a poté co vypne je slyšet zase tak 5-ti sekundové bublání.Další problém je, že je slyšet jak v radiátorech protíká voda a žebřík v koupelně je věčně zavzdušněný.I přesto že topení jsem řádně ovzdušnil a to vícekrát,tak ptoblém stále setrvává.Prosím tedy o radu jak problém vyřešit.Dále by mě zajímalo jak topení správně zregulovat.Jak mám vědět,jestli 3 stupeň na čerpadle je správný a hospodárný.A jestli provedená regulace na radiátorech na to nemůže mít vliv nebo jestli má tato regulace nějaké zákonitosti které se musí dodržet.Třeba to dělám špatně.Za radu velmi děkuji.S pozdravem Gustávo