Výměna oken

Reklama
Výměna oken

Dobrý den.
Prosím mám dotaz.Letos od ledna do října mi provedly firmy zateplení stěn a výměnu oken u rodinného domku.(Firmy jsou vedeny v SOD a výrobky v SVT.) V domění, že mám nárok na nějakou výši dotace jsem našel projektanta a auditora a zadal zpracování projektu.Zateplení je provedeno polystyrenem síla 8cm.Okna jsou hodnoty 1,1Uw[W/(m2 .K)].Původní zdi jsou ze škvárobetonu síly 50cm.Stropy jsou z keramických tvarovek síla 15 cm +5cm(beton.mazanina+parkety,lino,dlažba,koberec.)Dnes jsem dostal zprávu od projektanta, že to prostě na dotaci nevychází.Nevím,tedy proč se o tom tolik píše a dělá se lidem klamavá naděje,když nakonec nikdo nic nedostane.Výdaje na zateplení a výměnu oken mě stáli téměř půl milionu a nakonec žádná pomoc.Doufal jsem, že alesponˇ na výměnu oken (A2 - dílčí zateplení.),něco dostanu,když nevyjdou parametry zateplení zdí.Nevím co si o tom mám myslet, prosím o pomoc,radu,-nebo vysvětlení.

S pozdravem. - Jírů Bohuslav

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.