bouchání v radiátorech

Reklama
bouchání v radiátorech

Dobrý den,
mám rok starý patrový dům. V přízemí je podlahové topení a v podkroví jsou radiátory Korádo s termostatickými hlavicemi. Vytápím kotlem Junkers Cerapur comfort ZSBR 28-3 A. Regulační jednotka kotle je v přízemí v pokoji a je také zapnuté venkovní teplotní čidlo. Již v minulé topné sezóně jsem měl problém se silným boucháním v radiátorech, jako když střílí kulomet. Neděje se to pravidelně a pokaždé na jiném místě. Stává se to hlavně, když se systém zahřívá na vyšší teplotu, například po ránu. Topenáři nejprve problém řešili bypassem s Heimeierem, ale moc to nepomohlo. Potom u jednoho radiátoru vyměnili termostatický ventil a u druhého hlavici, ale problém se tím také nevyřešil. Můžete mi prosím Vás poradit, jak problém odstranit. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.