Uznají mě sazbu D26

Reklama
Uznají mě sazbu D26

Dobrý den,
mám starší rodiný dům, ve kterém bydlí moje rodina a tchýně (kterou sem šikovně izoloval v pravém křídle domu takže k ní nedojdu do styku). Zatím celý dům vytápím plynem ale rád bych přešel na kamna, tchýně ale bydlí bokem takže by asi umrzla. A tak přemýšlím jak tu její zimru s kuchyňkou vytopit. Napadá mě že bych jí tam dal akumulačky, před ně elektroměr a ona by si topila jak by chtěla a já bych ju pak zkasíroval. Nyní mám Eon a sazbu D25 (bo ohřívám vodu boilerem VT:2,7MW NT:3,3MW) rád bych přešel k čezu (ten je levnější) a chtěl bych mít sazbu D26 (zjistil jsem totiž je u ní levnější elektřina ve VT) no a podle podmínek cituju
<<""Součtový instalovaný příkon akumulačních elektrických spotřebičů
musí činit nejméně 55 % příkonu odpovídajícího hodnotě hlavního
jističe před elektroměrem v odběrném místě. Distributor přidělí
odběrateli tuto sazbu i tehdy, jestliže je součtový příkon akumulačních
spotřebičů nižší než 55 % příkonu odpovídajícího hodnotě hlavního
jističe před elektroměrem, avšak odběratel prokáže, že výkon
akumulačních elektrických spotřebičů odpovídá tepelným ztrátám
vytápěného objektu..">>

no a této omáčce moc nerozumím, jistič mám 25A a ten bojler má tak 1,5kW a jak výkonné akumulačky koupím jestě nevím.
Jaký tedy musí být příkon akumulač. spotřebičů a můžu vůbec tu sazbu získat??popř. kontroluje ty sazby někdo?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.