komin z letovic

Reklama
komin z letovic

dobry den muze mi nekdo poradi,nebo ma nekdo stejny komin a problem.na jare jsem zvetsoval kotelnu,protoze jsem si chtel poridit automat na uhli.licotherm am 24.novy kotel,novy komin,trosku jsem v tom tapal ale nakonec mi poradily ve stavebninach skladacku z letovic.pri stavbe vse ok.pracovni postu byl dodrzen,vse dylatuje jak ma,lepidlo a kamnarsky tmel jsem pouzi jaky doporucily letovice.kdyz jsem ale pred vanoci cistil komin,tak jsem si vsiml praskle somot.pruchodky do komina,praskle je i t kus a dalsi samotka nad nim,byl jsem ve stavebninach a tam mi rekli ze to je urcite zarem a ze jsem si to udelal sam.kdyz jsem jim rekl ze topim automate a na spalin.potrubi skoro udrzim ruku tak koukali jako z jara.mozna to bylo tim ze odpoledne uz koncily a uz se vydeli u stromku.po novem roce to budu urgovat znovu,protoze teplotou to urcite nebylo,kontaktoval jsem take mistni kominickou firmu,jeji majitel je soudni znalec,a podle jeho predbezneho vyadreni je nesmysl aby u automatu,praskla kominovka zarem.nema nekdo podobnou zkusenost,nebo radu jak na ne.dik

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.