Panelové stropy

Reklama
Panelové stropy

Dobrý den
Reším ted otazku stropu do vystavby RD.Jelikoz normalni stropy dat nemuzu a ani nechci,mam proto svoje duvody!Teda abych upřesnil ty duvody jsou spiš staticke,musel bych dat po prizemi podperny sloup,coz se mi nechce.Rozhodl jsem se proto dat stropy panelove.V blizkosti kde bydlim je novozastavba kde tento system docela frci.Ted je otazkou jake?Od jake firmy na co si dat pozor.Jedine co mi byli zatim nabidnuty jsou od Firmy Dennert.Zatim jsem daleko nepostoupil nemam od nich zadnou cenovou nabidku ale myslim si ze budou pomerne drahe.Jde mi take o cenu!Kdo mate jake zkusenosti s panelovyma stropa od jakych firem.Na co mam koukat pri jejim vyberu???Myslim na jake tech.Parametry...Doufam ze tu dostanu aspon nejakou odpoved .
Předem Děkuji za přidané komentáře :-)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.