Stavba z izobloku

Rubriky:

Reklama
Stavba z izobloku

Zacinam byt ze vseho nejak neštastný.
projektant mi kresli stavbu z tohoto mat.
Vcera jsem s nim mluvil a ptal jsem se ho jetli bude baracek nizkoenergeticky a on mi tvrdil ze ano.Do projektu pocita ale...
Podlaha 10cm polys.
Strop 26 cm vaty
okna pocita trojskla
Obvodove zdivo izoblok s izolaci ta nejvetsi co delaji. 35cm s izolaci tusim 14cm sedivy polys.uvadeji R 5

Moje představa byla...
Podlaha min 15cm
Strecha 30cm a okna trojskla

Problem je v tom ze se mi nezdaji ty sily izolace je opravdu mozne z toho udelat NED?Nechci postavit neco ceho bych potom litoval pozdeji planuju jeste dozatepleni obvodoveho zvida min 10cm polys. aale bojim se zase rosneho bodu.Jsou tu odbornici co mi dokazi poradit?zacina mi jit z toho hlava kolem a jelikoz je projekt skoro ve finale tak zacinam byt cim dal tim vic nervozni!!!Zde prikladam aspon maly nacrt jestli to pomuze k tomu aby se dala vypocitat TZ planuji dat kotel na peletky do 7kw v kombinaci podlahoveho teplovodniho vytapeni v prizemi z 75% bude tento vykon vubec stacit?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.