Jak správně postupovat při zateplení

Reklama
Jak správně postupovat při zateplení

Dobrý den měl bych několik dotazů. Koupil jsem starší dřevěný dům. Stěny jsou složeny z fošen cca 6cm, lepenka, dutý prostor cca 8 cm pak prkna a na nich slaměná omítka. Při větru to trochu profukuje a věřím, že dost tepla utíká. Rád bych to celé odkryl a zaizoloval. Protože to je dřevo tak mám obavy z případné vlhkosti (která nyní utíká kudy chce), aby nedošlo ke zničení dřeva. Můj plán je izolovat zevnitř a popřípadě kvůli financím později venkovní obložení prknama.
V podkroví mám krokve 14cm tlusté. Dočetl jsem se že by tloušťka izolace měla být min. 18cm a na víc tam chybí fólie pod tašky. Strop má palubky, 8cm mezeru, pak prkna na nich škvára tak asi 5cm a pak podlaha, bude stačit pouze vyplnit 8cm mezeru izolací. Jestli mi muže někdo poradit a nebo někam odkázat budu velmi vděčný. S pozdravem Karel

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.