Proosím poradte jakou krbovou vložku(kw)a zelena uspora ano či ne

Reklama
Proosím poradte jakou krbovou vložku(kw)a zelena uspora ano či ne

Zdravím všechny, děkuji lidem kteří vymysleli tyto stranky,mam dotaz řeším otazky.1.kolikati kilovatowou vložku?dal jsem na na vas a šel jsem do krbove vložky s vyměníkem ale kolik kw?jedni říkají že stačí 15kw a druzí zase že by šli do 19kw,opravdu nevím co jsi vybrat:jen pro představu rodinny dum deset na devět plus garaž sedum na čtaři (garaž budu využívat na práci,ne na staní auta),,sedlova střecha s obytnym podkrovím,trojsklo okna ,bude desítka polystyren,zed 37.5 heluz pd,podlahovka dole a radiatory na nahoře v podkroví. 2otazka je,že jsem se doslech o dotaci od statu zelena uspora že davají dotaci na krbovou vložku hoxter plus akumulačku až 80tisíc kč,mam strach jestli je dosti silna ma jen 15kw a at nedopadnu že mi dají třeba jen část peněz,jaka je garance že dostanu plnou částku a zda jestli vubec něco dostanu(at nedopadnu že vyhodím 80tisíc a dostanu prd)vím že musím splnit podmínky:nemít plyn kotel (mam elektricky)ale přípojku mam na hranici pozemku.Prosím poradte kolik kw vložku vzít a jestli jít do zelene uspory nebo ne?JE TU NĚKDO KDO UŽ DOTACI DOSTAL??Hodně lidí mi říka že jse mam na to vyprdnout a spolehnout se jen sam na sebe.PŘEDEM DĚKUJI VŠEM ZA ODPOVĚDI.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.