Proosím poradte jakou krbovou vložku(kw)a zelena uspora ano či neZdravím všechny, děkuji lidem kteří vymysleli tyto stranky,mam dotaz řeším otazky.1.kolikati kilovatowou vložku?dal jsem na na vas a šel jsem do krbove vložky s vyměníkem ale kolik kw?jedni říkají že stačí 15kw a druzí zase že by šli do 19kw,opravdu nevím co jsi vybrat:jen pro představu rodinny dum deset na devět plus garaž sedum na čtaři (garaž budu využívat na práci,ne na staní auta),,sedlova střecha s obytnym podkrovím,trojsklo okna ,bude desítka polystyren,zed 37.5 heluz pd,podlahovka dole a radiatory na nahoře v podkroví. 2otazka je,že jsem se doslech o dotaci od statu zelena uspora že davají dotaci na krbovou vložku hoxter plus akumulačku až 80tisíc kč,mam strach jestli je dosti silna ma jen 15kw a at nedopadnu že mi dají třeba jen část peněz,jaka je garance že dostanu plnou částku a zda jestli vubec něco dostanu(at nedopadnu že vyhodím 80tisíc a dostanu prd)vím že musím splnit podmínky:nemít plyn kotel (mam elektricky)ale přípojku mam na hranici pozemku.Prosím poradte kolik kw vložku vzít a jestli jít do zelene uspory nebo ne?JE TU NĚKDO KDO UŽ DOTACI DOSTAL??Hodně lidí mi říka že jse mam na to vyprdnout a spolehnout se jen sam na sebe.PŘEDEM DĚKUJI VŠEM ZA ODPOVĚDI.