zateplení střechy

Reklama
zateplení střechy

Dobrý den,budeme zateplovat střechu(budou tam obytné místnosti a koupelna) a po hodinách čtení jsem si udělala svou laickou představu,která se liší od představy bratra,který mi bude zateplení provádět.Střecha je-Bramac-kontralatě-latě-difúzní folie Bramac PRO.Nad vikýřem bednění.Prosím o zhodnocení a názory.
1.Mezi krokve 160mm Isover DOMO,dřevěný rošt -do něj 100mm Isover UNIROL PROFI,na to parotěsnou reflexní folii Jutafol REFLEX N 150.Dále rastr a záklop ze sádroše.O mezeře 3cm vím,kvůli reflexi.Také mám určitou představu o páskách pod profily a tmelech.Je zde toho hodně napsáno.
2.Mezi krokve(rozteč 620-810-960-920......)řezat Isover UNI,dále parotěs.nereflexní,na to 100 Isover UNIROL PROFI ,profily a záklop.
Doufám,že jsem to napsala dobře-jsem laik a ráda se nechám poučit.
Díky za názory Marcela
Také upozorňuji,že je to rekonstrukce a žádný ND apod.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.