mala FVE - pozor na spol. americanwaysoalr !!!Zdravim komunitu, rozhodl jsem se poridit malou FVE 3-4kwp. Po dlouhem rozhodovani jsem se rozhodl pro spol. americanwaysolar. po Shlednuti jejich panelu na veletrh strechy praha jsem mel tedy skoro definitivne jasno, dobre panely, nizka cena. Na veletrhu jse se dohodli. Po 5ti dnech mych telefonatu na konecnou nabidku mi odepsali toto:
Dobrý den,
po konzultaci s vedením naší společnosti bohužel nejsme schopni vypracovat nabídku, jelikož pro nás je Vaše lokalita velice vzdálená pro instalaci 3kW (jsem od nich celeych 150km). Velice se tímto omlouvám, ale nejsme schopni tuto realizaci instalovat.
Děkuji za pochopení, ale vzhledem ke strategi naší společnosti pro tento rok, je pro nás tato instalace nemožná z hlediska ceny, jelikož konkurenčí firma z Vaší lokality, bude mít vždy výhodnější koncovou nabídku. T naší strany můžeme pouze poskytnout technologii bez instalace.
K tomu musim dodat ze vsechny spol. z me lokality byli o dost drazsi a i po sdeleni ze i tak chci aby mi to oni zrealizovali mi byo sdeleno ze proste nemaji zajem......
Holt neni nad to kdyz je videt jak se firma stara o sve potencionalni zakazniky :)