něco se ucpalo?

Reklama
něco se ucpalo?

Mám další problém s Atmosem C20S, prosím o radu, zkušenost a pod.
Nedaří se mi nějak zvýšit teplotu vody v kotli, dříve nebyl problém dostat se na 90stupňů. Nyní to ale prostě nejde, přez 80 to nevyleze ani omylem. Zdá se mi, že kotel má nízký výkon. Pokud ale při provozu mírně pootevřu horní dvířka, začne hučet a i teplota vody leze nahoru. Regulační tyčka vzduchu na uvedené nemá vliv. Není možné, že se přicpal přívod vzduchu do roštu? Nedá se s ním příliš pohybovat, mám zdeformované těleso kotle teplem (pozoruhodná záležitost že) Minulý měsíc jsem byl nucen topit čerstvou břízou a kotel silně dehtoval a uvnitř se tvořily silné nánosy. Nyní topím jen pilinové brikety na které dřív fungoval naprosto bezvadně a nějak se mi to nezdá, i z komína stoupá dost často dým, což dříve na brikety nebývalo. Není možné, že se někde něco zacpalo? Díky všem za odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.