VIADRUS U22(prosím o radu)

VIADRUS U22(prosím o radu)

Dobrý den,prosím o radu(jsem absolutní laik v topení)
Máme doma Kotel Viadrus U22 5 článek,topíme hnědým uhlím (pak mi známý řekl že viadrus je na krátký plamen jako na č. uhlí a koks tak jsme zkusily černé brikety) Problem mám v tom ať do kotle přiložím buď hnědé uhlí nebo již zmíněné černé brikety tak mi tam topivo vydrží max. 2,5h.Vytápíme 2 patrový RD.Jsou nově dávaná plastová okna a je dělaná půdní izolace,střecha je nezateplená.Napište mi prosím jak v kotli správně topit a čím by to mohlo být.A ještě jeden dotaz: Od té doby co jsme koupily kotel (cca 6 let) nefunguje regulátor tahu na dusivku(soused má ten samý kotel a fungoval mu asi tak první týden) nemá s timto někdo zkušenosti.Děkuji a popřípadě doplním další info kdyby bylo třeba.Děkuji prosím poraďtě klidně na JTetik at seznam.cz

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.