montáž SDK před mokrým procesem

Reklama
montáž SDK před mokrým procesem

Dobrý den. Řeším možnou montáž SDK desek v podkroví před mokrým procesem. Do konce prosince jsem stihl udělat omítky jen ve dvou místnostech a zde mám již namontovaný SDK. Mezi trámy jsem dal zateplení vatou cca. 20cm, potom montáž CDa UD profilů a parázábrana. Bohužel kvůli zimě jsem nestihl udělat omítky v dalšáích dvou místnostech a chtěl bych zde namontovat SDK. Zajímá mě, zda je to možné a zda mám SDK desky montovat cca. 2cm od zdi na případnou sílu omítky, či je montovat přímo na okraj stěny jako by tam omítka byla a s omítkou potom vyjet k SDK. Počítám s tím, že až budu dělat omítky bude venkovní teplota taková, že budu mít neustále otevřená okna a vzduch bude teplejší. Tlačí mě docela čas. Děkuji za případné reakce na příspěvek.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.