seřízení kotle

Rubriky:

Reklama
seřízení kotle

dobrý den, měl bych dotaz. nastěhoval jsem se do rodinného domu a vytápím ho plynem.kotel a radiátory.vše rok staré. topení je bez problému vše topí asi jak má ale zádrhel je v tom že mi odešlo rele a oprávář mi to opravil a při kontrole zjistil že kotel není seřízený. Tak mi ho seřídil (nějakej šroubek pod žlutou čepičkou) a od té doby mi kotel sice jede ale než dosáhne nastavené teploty (70 C) tak asi 10 C před se stlumí a jede jako by na menší výkon a horko těžko dosahuje požedované teploty (ale dosáhne) no a já si zapisuju týdení spotřebu plynu a po tomto zásahu se mi zvedla spotřeba z 8 m3 na zhruba tak 13-16 m3. a to se mi teda nezdá.Opravář tvrdí že je to v pořádku. Otázka zní. dá se to nějak seřídit kutilsky doma nebo povolat jiného? at hledám jak hledám tento dotazna netu nenacházím... děkuji předem petr
Připojit reakci

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

25 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.