Nastavení času posuvu paliva - automatické kotle

Reklama
Nastavení času posuvu paliva - automatické kotle

Dobrý den, mám kotel eko perfekt 49 kW. Topím první zimu, až do teď jsem byl maximálně spokojený,ale minulý týden mi dovezli Bílinské uhlí, ze kterým už nevím co mám dělat. Když rozhořím oheň, uhlí přidávám z vrchu lopatkou, tak uhlí hoří velmi dobře, když ale spustím autom. provoz uhlí podává ze spodu, tak za nějaký čas prostě kotel vyhasne, uhlí nehoří a přesype se přes hořák až úplně vyhasne. Volal jsem prodejci od kterého jsem uhlí koupil a ten tvrdí, že je to v nastavení kotle. Tak jsem zkoušel všemožně nastavovat časy a ventilátor a pořád nic. Za poslední týden zatápím pořád dokola.Všiml jsem si, že uhlí se trochu spéká. nemá někdo podobnou zkušenost? Nevíte co s tím? prosím o příspěvky pouze k tomuto tématu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.