anhydrit

Reklama
anhydrit

Zdravím "kolegové"
už to tu bylo popsáno hodně...ale některý vlákna jsou strašně dlouhý a některý i pár let starý..

máte někdo zkušenosti s anhydritem?

co jsem tak koukal, tak ve srovnání s betonem by to mělo mít 3x lepší vlastnosti, nemělo by to praskat a nemusí se používat kari síť

chci dělat podlahu v patře pro koupelnu ve cca 120 let starým baráku, s teplovodní podlahovkou
samozřejmně bude asi rozdíl taky v ceně...
na podlahovku by mělo být, co jsem se dočetl 6 cm (to je ale asi na pevným povrchu, ne), což odpovídá nějakých 72 kg/m2, při ceně cca 210/30 pytel je to nějakých 500,- kč/m2 (jsou tam nějaký další náklady?)
taky jsem narazil na firmy, co nabízejí za 350/m2, ale to bude asi se silem a při větší ploše...
když spočítám beton, tak je to i s plastifikátorem nějakých 3500,-/m3, to je při 15 cm asi 400/m + karisíť

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.