Nutnost uzemnění vodo stupaček z plstu

Reklama
PK Petr Kühr @petr.kuhr před 14 roky16.03.2010 16:14:00
Nutnost uzemnění vodo stupaček z plstu

Dobrý den, dovoluji se na Vás obrátit s následujícím problémem. Firma nám v domě vyměňuje 40 let staré vodo stupačky v pozinku za PPR. V cenovce nebyla uvedena nutnost uzemnění , neboť dříve sloužily jako uzemňovací vodič. Jedná se o výměnu 140 metrů svislých a vodorovných rozvodů. Elektrikář požaduje asi 16 tisíc Kč za uzemnění pomocí Cu drátu, vedeného po každé stupačce. Chci, aby mi vystavil vyjádření k nutnosti a nevyhnutelnosti této operace, což se mu nelíbí. Pro upřesnění, jsem předsedou našeho SVJ Olomouc, Bořivojova 10 a budu muset lidem navýšení zdůvodnit.Zdá se mi trochu nelogické, aby uzemnění stálo přibližně stejně jako materiál k výměně. Děkuji předem a uctivě za Vašiši fundovanou odpověď. S pozdravem Petr Kühr

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.