Stavba nove COV, mam jit do toho?

Stavba nove COV, mam jit do toho?

Tak jsem po temer 3 letech boju s urady (bojovala projektantka) ziskal nemozne - povoleni na stavbu COV pro 4 osoby a vypousteni odpadu do potoka (jsem prvni a asi posledni v nasi oblasti). Jenomze za samotnou COV musim postavit jeste zemni filtr (8m3 vodotesna jama s vodarenskym piskem) a za zemni filtr revizni sachtu (betonove prefabrikovane skruze) pro odber vzorku. Navic kazde 2 mesice musi laborator odebrat vzorky, coz neni zadarmo. Povoleni je pouze na 10 let. Tak jsem z toho rozpacity a vaham zda do toho jit. Rozpocet na celou investici je cca 200k. (jenom vykopove prace jsou cca 38m3).
Investice do 10 az 15m3 jimky na vyvazeni je ani ne polovicni. Jedno vyvezeni u nas stoji cca 1k. COV je dalsi technologicky kram do baraku o ktery se clovek musi starat, cistit, opravovat atd. a navic laborator bude take neco stat.
Mate nekdo taky takove drsne podminky? Vyprsela uz nekomu 10 leta lhuta? Neumim si predstavit ze proinvestuju 200k a za 10 let mi urad rekne NE. Diky Petr

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.