Vytápění a ohřev TUV v Dřevostavbě

Reklama
Vytápění a ohřev TUV v Dřevostavbě

Dobrý den. Snažím se tady procházet příspěvky, ale zdá se mi že odpověď né a né najít. V brzké době budu stavět novostavbu rodinného domu(dřevostavba) o podlahové ploše 120m2 a TZ 6,5kW. V nabídce jsem měl vodní podlahové topení s elektrokotlem, ale toto mi přišlo zbytečně drahé. Předpokládám, že spotřeba energie na vytápění bude tak nízká, že by bylo vhodnější použít topných kabelů v kombinaci s průtokovým ohřívačem, který zajistí okamžitý ohřev TUV a nebude mi zbytečně neustále spínat a dohřívat jako bojler. Zajímalo by mě zda tu někdo tímto má zkušenost. Všude vidím teplovodní podlahovku apod. V mém domě nebude nic co by akumulovalo. Takže po zatopení by teplo mělo zůstat uvnitř dokud mu někdo neotevře únikovou cestu. Děkuju za každou dobře míněnou radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.