Kaskáda kotlů a střídání kotlů - proč???

Rubriky:

Reklama
Kaskáda kotlů a střídání kotlů - proč???

Dobrý den...

...již mnohokrát jsem zde nalezl dobrou radu o odbornou pomoc...

...tentokráte mám takový divný poloproblém - na stará kolena (34 let) jsem se dal na školu a v rámci mé bakalářské práce jsem popisoval plynovou kotelnu a způsob vytápění jednoho objektu...

...bohužel jsem se v posudku mého vedoucího bakalářské práce s názorem, že střídání kotlů je hloupost a že není žádoucí aby z hlediska servisu šly všechny kotle "do kopru" najednou...

...mě jako projektantovi MaR docela chybí laický a srozumitelný argument, takový, kterým bych přesvědčil komisi, že pravdu mám já (a já jí mám neb se to takto dělá neustále:D) a ne vedoucí BP-:)...

...Důvody, které mi zatím přicházejí do hlavy jsou:
- opotřebení kotlů musí být stejnoměrné aby se kotle mohly v rámci dotace (jde o příspěvkovou org. státu) vyměnit najednou neboť není žádoucí měnit jen část inv. celku a s největší pravděpodobností v době výměny tyto již budou technologicky zastaralé a v kaskádě by přeci měly býti všechny kotle stejné...

...píšu důvody a mám prakticky jen tento-:)...
...napadá Vás někoho něco čím bych mohl pány profesory přesvědčit o mé pravdě - jen připomenu, že profesoři nejsou z oboru MaR, automatizace (teda krom mého vedoucího BP)...

...děkuji Vám za pomoc-:)...

S. Šachl

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.