Podlahove topeni - pokladni beton

Reklama
Podlahove topeni - pokladni beton

Dobry den, procital jsem si diskuzi,ale jsem zmaten-predem predesilam, ze jsem totalni amater (stavarina),takze mnou kladene dotazy mozna nebudou spravne a odborne kladeny. Resim ted novou podlahu domu cca 140 let stareho, ktery predelavame. Takze,mam podlahu oproti puvodni vykopanou do cca 35cm,kolem obvodu natazeny drenazni trubky (90mm) do komina. Podlaha v kuchyni je podsklepena, jinak vsude zemina/jil. Na tomto zakladu jsem vysypal cca 5cm sterku. Nyni se chystam na vyliti betonu a jsem zmaten. Zednik mi rika,ze na sterk dame kari sit (150x150 d=4),to zalijem betonem cca 7cm, na to hydroizolace, 10cm EXtr. Polystyrenu,asi opet folie, trubky podl. topeni, zalit anhydridem cca. 5cm. Ted si ctu a vidim, ze nekteri davaji kari az nad polystyren, dokonce nekteri zde popisuji, ze je napred zemina,pak polystyren,izolace,beton a az na to kari+trubky...Sem z toho trosku mimo, muzu poprosit o nejaky relevantni odkaz na problematiku ci odpoved od fundovaneho/znaleho clovicka? Dekuji predem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.