sdk strop a štuk

Reklama
sdk strop a štuk

Přeběhl jsem "houževnatě a cílevědomě"všechny příspěvky ohledně SDK a jsem z toho jelen! Zcela obdivuji některé zástupce firem, kteří zcela jistě a bez pochyb VĚDÍ, jaké řešení je správné...A proto se jako obavami zatížený normální smrtelník,který stráví na stavbě iks hodin ptám:
Chci spáchat strop na přímých závěsech ukotvených do kleštin
/2 roky po tesařích/.Rozteč kleštin je 75 cm.Plocha stropu 65 m2.Plánovaný zákop SDK - flexibilní lepidlo-perlinka štuk.
/nesympatizuji s absolutní hladkostí sdk,ale klasický rákos už asi nebude k mání/ Zateplení ani parotěsku tady teď řešit nechci.Otázky mám ale tyto:
1/ je nutný dvojitý CD rošt nebo stačí jednoduchý?/lepší dilatace/
2/ je pravděpodobnost praskání s lepidlem a perlinkou větší nebo menší, než když se klasicky jen zatmelují spáry?/docela málo lidí chápe můj složitý postup kvůli zalíbení ve štuku/.máte někdo tip na konkrétní kvalitní stěrku?/
3/ na vyrovnání betonu podlahy chci pak až po sdk užít jen stěrku-tj na nerovnost max 1,5 cm a tudíž nečekám že by to jako "mokrý" proces mělo něco udělat.Ale co když?
A jinak přeji všem krásný den a jak jsem i se i na těchto diskuzích poučil - "smířit se dá asi opravdu se vším"...i u novostaveb.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

43 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.