Dobrý den,
prosím jako již několik uživatelů o vaše cené rady a zkušenosti. Vzhledem ktomu, že jsem člověk bez zkušeností a cena topne soustavy se pohybuje i s rozvody kolem 200t. Není to rozhodnutí nijak lehke.
Dostal jsem nekolik nabidek od ruzných topenářů a firem, ale do užího výběru jsem vybral tři značky, v závorce jsou uvedeny i ceny s kompletnímy rozvody proto tak vysoka cena: Atmost D15P (170T, Ponast KP10 (180T), Benekov C15P (188T)
- Jednotky jsou bez akumulačních nádrží ( plán do budoucna )
- zasobníky jsou kolem 500L
-hořák pro Atmos je A25
-vše by mělo být řízeno pokojovým centrálním termostatem
Osobně musím přiznat, že chci mít co nejméně údržby a starání se o kotel nechci tam trávit svoje mládí.
O další značky zájem nemam, protože to bych se opravdu nikam nehnul.
Děkuji všem za rady a příspěvky
Dobrý den, mohu popsat zkušenosti s kotlem Benekov 25p za první sezonu. Nechal jsem si také udělat od firmy ESEL,…
před 14 roky
Pane Srbe,žádost byla podána v dubnu,v květnu odsouhlasena poskytovatelem a v červnový výpis ještě nemám tak nevím.Asi…
před 14 roky
Dobrý den pane Siebel, vaše reakce opravdu poteší jak již bylo někdě na foru řečeno spokojený lidi na fora moc…
před 14 roky
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení