Zdravim všechny kdo se divá na toto fórum... Chystám se stavět rodinný domek a tak si tu pročítám různé rady a zkušenosti. Rád bych ze zeptal a poprosil o radu meho problému. Chytám se stavět rodinný dům, ale momentálně jsem v zahraničí a vracim se v srpnu a hned po navratu chci začít se samotnou stavbou, mělo by to byt cca od poloviny srpna. Původně jsem chtěl stihnout letos jen základovou desku a příští rok hrubou stavbu, ale příští rok zase odjíždím na nějakou dobu do zahraničí. Napadlo mě pokusit se postavit hrubou stavbu ještě letos aby jsem příští rok až se vrátím mohl začít dělat vevnitř a stavba se neprotahovala. Stavět se chystám svépomocí a chci se zeptat jestli by vadilo kdyby jsem zacal letos i s hrubou stavbou a kdyby jsem ji nestihl dostavet s domek dostat pod střechu zda vadí že do domu bude snezit a tak? Jinak stavba domu bude provedena z cihelných bloků porotherm 30cm na pěnu. Přem moc děkuji za rady a názory:)
Panove tak hadani neni snad zapotrebi. Jinak za prizpevky dekuji ale nejak to nechapu jak tedy s tim kominem?? to se…
před 14 roky
souhlas. ja plyn nemam,vy mate s plynem zkusenosti.urcite o tom vite vice nez ja. jde hlavne o to,aby se dotycny…
před 14 roky
to je fakt.diky za nakopnuti :-) preci jen plyn neni me hobby.stejne tak kominy. omlouvam se, jestli jsem tim oknem…
před 14 roky
56 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení