Začátek stavny před zimou

Reklama
MM miloslav marek @miloslav.marek před 14 roky04.07.2010 12:20:00
Začátek stavny před zimou

Zdravim všechny kdo se divá na toto fórum... Chystám se stavět rodinný domek a tak si tu pročítám různé rady a zkušenosti. Rád bych ze zeptal a poprosil o radu meho problému. Chytám se stavět rodinný dům, ale momentálně jsem v zahraničí a vracim se v srpnu a hned po navratu chci začít se samotnou stavbou, mělo by to byt cca od poloviny srpna. Původně jsem chtěl stihnout letos jen základovou desku a příští rok hrubou stavbu, ale příští rok zase odjíždím na nějakou dobu do zahraničí. Napadlo mě pokusit se postavit hrubou stavbu ještě letos aby jsem příští rok až se vrátím mohl začít dělat vevnitř a stavba se neprotahovala. Stavět se chystám svépomocí a chci se zeptat jestli by vadilo kdyby jsem zacal letos i s hrubou stavbou a kdyby jsem ji nestihl dostavet s domek dostat pod střechu zda vadí že do domu bude snezit a tak? Jinak stavba domu bude provedena z cihelných bloků porotherm 30cm na pěnu. Přem moc děkuji za rady a názory:)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

56 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.