Projektant pro pasivní dům

Rubriky:

Reklama
VS Vit Sejstal @vit.sejstal před 14 roky22.07.2010 20:55:00
Projektant pro pasivní dům

Zdravím všechny diskutující,
hledám projektanta, který by si troufl na projekt 2 pasivních domů včetně zelené úspory. Zkoušel jsem pár človíčků, ale nikdo nic podobného nedělal, a nebudili ve mě velkou důvěru. Zkusil jsem i projektanta, který se zabýval vyřizování zelené úspory. Po prvním jednání vše vypadalo nadějně, ale po 3 týdnech mi poslal email, že si na to netroufá z časových důvodů. V telefonním rozhovoru mi následně řekl, že je to příliš složité a raději bude dělat zateplování bytových domů, které je finančně dobře ohodnoceno.
Nechci dřevostavbu, ale uvažoval jsem o panelu nebo VP blocích. Pokud by jste měl někdo typ na nějakého projektanta nebo měl nějaký projektant zájem dejte vědět, lokalita Most a okolí do 50km. Přivítám i vaše zkušenosti s řešení tohoto bodu stavby RD.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

60 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.