Vyhledávání
Naše další weby
Zdravím všechny diskutující,
hledám projektanta, který by si troufl na projekt 2 pasivních domů včetně zelené úspory. Zkoušel jsem pár človíčků, ale nikdo nic podobného nedělal, a nebudili ve mě velkou důvěru. Zkusil jsem i projektanta, který se zabýval vyřizování zelené úspory. Po prvním jednání vše vypadalo nadějně, ale po 3 týdnech mi poslal email, že si na to netroufá z časových důvodů. V telefonním rozhovoru mi následně řekl, že je to příliš složité a raději bude dělat zateplování bytových domů, které je finančně dobře ohodnoceno.
Nechci dřevostavbu, ale uvažoval jsem o panelu nebo VP blocích. Pokud by jste měl někdo typ na nějakého projektanta nebo měl nějaký projektant zájem dejte vědět, lokalita Most a okolí do 50km. Přivítám i vaše zkušenosti s řešení tohoto bodu stavby RD.
I pro Vás,doplňte si www.quadlock.com .Hlavně cenověa U=0,11.V tomto systému jsem schopen hodně nabídnout k…
před 13 roky
Dobrý večer a Váš dotaz jsem našel asi pozdě.Pokud máte stále zájem o projekt a možnosti stavby NED a PD,napište na…
před 13 roky
Dobrý den pane unlimited, byl by jste ochoten rozepsat typické nectnosti typových projektů, které to jsou? Rád…
před 14 roky
60 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení