O víkendu jsem s kamarádem čistil rekuperačku Atrea RC. Docela mě překvapilo, že nemá žádné filtry přívodního vzduchu. Po půlroce používání bych nikdy netušil, že se můžou v běžným prostředí zanést ochranné mřížky z tahokovu. Co byl ale mnohem větší problém, nepodařilo se nám vymontovat rekuperační výměník. Zdá se, že je instalovaný pevně a bez odvrtání nýtů to nepůjde. Tím se ale rozhasí celá jednotka a mám obavu, že by zanikla záruka. Jednotka byla plná prachu a odhadujeme, že by chtělo vymýt i výměník, kdyby se ho podařilo vyjmout. Zarazila mě i drobná plíseň.
samozřejmě možné je fšecko, ale rozhodně nedoporučuji a kdo by si udělal přijde brzy na to, že to asi nebylo to nejlepší
před 14 roky
Pane Šalý, píšete, že toto není možné. Zřejmě tím myslíte zaústění digestoře do rozvodu VZT. Já to také nevidím jako…
před 14 roky
Vy to vidíte pouze z toho úhlu co je normální (ne každý má rekuperaci a filtraci) ale určitě to neplatí pro podtlakové…
před 14 roky
28 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení