Zdravím.
Chystám se zateplovat a narazil jsem na řešení detailů fasády s pomocí speciálních profilů - připojovacího parapetního, nadokenního se skrytou okapničkou, začišťovacího okenního APU.
Ohledně nadokenního nemám pochyby o významu. Ale firma, co mi bude zateplení dělat mi tvrdí, že použití začištovacího profilu kolem oken a parapetního je zbytečnost, akorát mě to bude stát peníze a nikdo to tak nedělá. Co vy na to? Nerad bych něco zanedbal.
Dále mám okna zarovnaná s vnějškem zdi a budu mít přes rám okna cca o 3 cm přetažen EPS fasády. Takže počítám, že mezi EPS a rámem bude cca 0,5 cm mezera (šířka lepidla na zdi). Jak toto řešit? Bojím se, že např. ta APU lišta by stejně nic neřešila - nezakryla by mezeru.
Díky za radu.
presne tak to je. u mne odchazi veskera vlhkost celoplosne a spis je u mne v zime preschly vzduch 20-30% . pokud se da…
před 14 roky
vždy záleží čeho chcete dosáhnout, jak moc chcete zabránit případným problémům v budoucnosti. jak už tu bylo…
před 14 roky
napisu vam to asi tak, ze ja u sebe nemam ani komprimacni pasku, ani apu listu. nemam ani illbruck pasky a nemam ani…
před 14 roky
38 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení