Ahoj,
potreboval bych poradit/doporucit hydroizolacni sterku do exterieru. Mam takovou pseudoatiku (vytazeny stitovy steny, ale kvuli prilisny tloustce cihla+oboustranna izolace byla atika udelana subtilnejsi, takze jen takova kamuflovana z OSB desek a pak oblozena polystyrenem) a ta bude ze strany strechy oplechovana, svrchu a ze strany stitu oblozena kamenem. Ted jsem ve fazi oblozeni polystyrenem, natazeni lepidlem s perlinkou a oplechovani, avsak po oplechovani musi jeste pod obklad prijit hydroizolacni sterka (na tu vodorovnou cast plus rekneme kousek pretahnout), jinak by mi tim nejspis do objektu a na ty OSB desky trosinku zatekalo. Kamen bude sice osetren hydrofobizacnim naterem, ale jistota je jistota a nikdo by mi jinak nezarucil, ze pod kamenem mi to nezatece.
Jakou sterku byste do teto casti objektu doporucili? Vsude slysim chvalu na MAPEI...Mapeplastic? Mapegum EPX?
Dik za rady.
Jak tak koukam, muzu si koupit cokoliv trh nabizi, jelikoz to bude asi vsechno na jedno brdo (bavim-li se o kategorii…
před 14 roky
Ano, to potrebuji a jelikoz znam oba vyrobky, tak jsem si pod pojmeme "lepenka" vybavil tu zivicnou a pod…
před 14 roky
Tak to se omlouvam za svou neznalost, zmatl me vyraz "lepenka" a jednu takovou jsem jiz v ruce mel, byla to…
před 14 roky
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení