Hydroizolacni sterka

Reklama
JK Jan Kaprhál @jan.kaprhal před 14 roky24.08.2010 00:47:00
Hydroizolacni sterka

Ahoj,
potreboval bych poradit/doporucit hydroizolacni sterku do exterieru. Mam takovou pseudoatiku (vytazeny stitovy steny, ale kvuli prilisny tloustce cihla+oboustranna izolace byla atika udelana subtilnejsi, takze jen takova kamuflovana z OSB desek a pak oblozena polystyrenem) a ta bude ze strany strechy oplechovana, svrchu a ze strany stitu oblozena kamenem. Ted jsem ve fazi oblozeni polystyrenem, natazeni lepidlem s perlinkou a oplechovani, avsak po oplechovani musi jeste pod obklad prijit hydroizolacni sterka (na tu vodorovnou cast plus rekneme kousek pretahnout), jinak by mi tim nejspis do objektu a na ty OSB desky trosinku zatekalo. Kamen bude sice osetren hydrofobizacnim naterem, ale jistota je jistota a nikdo by mi jinak nezarucil, ze pod kamenem mi to nezatece.
Jakou sterku byste do teto casti objektu doporucili? Vsude slysim chvalu na MAPEI...Mapeplastic? Mapegum EPX?

Dik za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.